Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Er spelen nog altijd een paar dingen'

31 augustus 2022 23:30

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo zeer tevreden over de wedstrijd tegen FC Volendam. "We hebben een goede wedstrijd op de mat gelegd. Het is een prima uitslag", aldus Gakpo. "Dat vroege doelpunt was heel lekker. Je weet dat zulke wedstrijden lastig kunnen worden als je niet op tijd scoort. Als het dan zo snel gaat, is het lekker."

Opnieuw werd de aanvaller gevraagd naar zijn toekomst. "Ik kan er nog steeds niets over zeggen. Dit is de laatste dag, het moment van de waarheid", zo gaf hij aan. "In de komende dagen zal er een beslissing moeten komen. De aanbieding van PSV heb ik ook niet volledig afgewezen, die hangt er ook nog."

Gakpo beseft dat het nu geen ideale situatie is voor alle partijen. "Maar we zullen er hoe dan ook samen goed uitkomen", zei hij daarover. "Er spelen nog altijd een paar dingen. In de komende uren zal er een keuze moeten worden gemaakt. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in de window. We moeten er goed naar kijken en kijken wat het beste is voor mij."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo espn uren volendam waarheid window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag