Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV verscheurt huurcontract Carlos Vinícius'

1 september 2022 15:49 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV verscheurt huurcontract Carlos Vinícius"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad bevestigt de geruchten dat Carlos Vinícius na een jaar alweer vertrekt bij PSV. De Braziliaan zou aanvankelijk voor twee seizoenen worden gehuurd van Benfica, maar zijn huurcontract is inmiddels verscheurd. Vinícius gaat zijn loopbaan vervolgen bij het Engelse Fulham. PSV wilde ook meewerken aan een vertrek van de spits aangezien er geen sportieve meerwaarde meer werd gezien.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

vinicius carlos verscheurt benfica braziliaan fulham verscheurd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goed nieuws, ik gun het Vini (en PSV) van harte!
+3/-0

1 jaar geleden
Prima dat hij vertrekt, komt gewoon echt te kort.

Maar vind het wel typisch PSV dat hij dan, ondanks een lopend huurcontract, gewoon vertrekt omdat Benfica dat wil. We zijn weer te lief. Je moet niet het risico lopen dat hij dan tóch blijft, want hij kost schijnbaar heel wat salaris. Maar heb het gevoel dat wij nooit eens echt ballen tonen. Ook met het zakken in vraagprijs voor Gakpo...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hoezo te lief? PSV had gewoon een contract en dus een verplichting voor nog een jaar. De bal ligt dan volledig bij Benfica. Fenerbahce kan toch ook niet zomaar de huurovereenkomst van Bruma ontbinden en hem naar PSV terugsturen omdat ze nu teveel buitenlanders hebben. Wees blij dat hij weg is als je hem niet goed genoeg vindt.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
In principe was ie dit seizoen gewoon van PSV. Ik ben ook blij dat ie weg is met zijn weinig inbreng qua spel maar wel zeer dure salaris. Maar je hebt nu wel wederom een optie minder. Dan mag PSV best eens brutaal zijn en roepen: zo kort voor het einde willen we wel mee werken en zijn huurcontract voor dit jaar verscheuren, maar geef ons dan maar 1.5 mln als tegemoetkoming. Kan gewoon hè, hebben we alle recht op om zoiets te vragen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat PSV niet het risico wilde lopen dat Vinicius dan in Eindhoven zou blijven. Op moment als middenvelders de voorkeur krijgen boven hem als spits weet je in ieder geval dat Van Nistelrooij hem totaal niet serieus neemt. Als je dan afscheid kan nemen van een blijkbaar duur salaris zou ik het direct doen.

Wellicht zijn er in dat huurcontract ook bepaalde clausules afgesproken waarbij het huurcontract vroegtijdig verbroken kon worden. Daar hebben wij natuurlijk ook geen zicht op.
+1/-0

1 jaar geleden
Geweldig nieuws.
Gakpo blijft.
Vini out en El Ghazi in voor weinig geld.

PSV is toch alleraardigst bezig geweest op de transfermarkt.
+4/-1

1 jaar geleden
"verscheurt" ? Wat is dat nou voor een oneigenlijk gebruikte term. Alsof er slaande ruzie was. "PSV zegt het contract op".
+3/-0

 
1 jaar geleden
Of 'Ook al had PSV een contract om hem nog een jaar te huren zien ze daar vanaf'. Tja, het is maar hoe je het opschrijft. Feit blijft dat ie weg is. Wel jammer dat hij gisteren geen speelminuten meer kreeg. (Twee was genoeg geweest 😉)
+1/-0

1 jaar geleden
Houden we er iets aan over of alleen het salaris dat we nu niet hoeven te betalen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wees blij dat het ons niks (aan salaris) meer kost, dat is alleen al een dikke winst!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind dat Vinicius te weinig heeft toegevoegd aan PSV. Laat hem een heel seizoen staan en hij zou zijn doelpunten heus wel meepikken. Maar ik heb hem ook te veel kansen zien missen. Hij is een aparte spits. Qua salaris ook fijn dat er iets meer lucht komt voor PSV. Ik denk dat El Ghazi ook wel 7 goals voor PSV moet kunnen maken of Vertessen.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi