Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo gaat nieuw contract bij PSV tekenen'

2 september 2022 13:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo gaat nieuw contract bij PSV tekenen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo een nieuw contract bij PSV gaat tekenen. Aan de contractduur zal niets veranderd worden, dat blijft tot de zomer van 2026. Wel zal de aanvaller tot de absolute topverdieners in de Eredivisie gaan behoren. Binnenkort zal de international zijn handtekening gaan zetten onder een nieuwe verbintenis.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo contractduur eredivisie topverdieners

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Zijn contract loopt toch tm 2026 in plaats van 2023 zoals in het artikel staat?
+1/-0

2 maanden geleden
Van een vol salarishuis, naar een nieuw contract zonder verlenging. Benieuwd wat er voor psv in zit. Ik neem aan dat er iig niet een clausule in komt over een transfersom
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik hoop juist van wel, maar dan wel een clausule dat ie niet voor minder dan 50 miljoen weg mag.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Nee geen clausule aub, ook niet een van minimum 50 want dan heb je straks weer niets te vertellen. Gewoon geen clausule. Wel 100% terecht dat ie tot de topverdieners gaat behoren. Gakpo gaat dit seizoen echt knallen en wil bewijzen dat ie wel kampioen kan worden en een grote man is in Europa dus laat die titel en de hoofdprijs voor ons Cody maar komen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom zou je je eigen positie met dergelijke clausules verslechteren? Eigenlijk ben ik al verbaasd dat er een verbetering van het contract is zonder verlenging. Leuk voor Gakpo, maar als club heb je daar toch weinig aan?

Via clausules vastleggen dat je maar 50 miljoen gaat kunnen verdienen terwijl Gakpo en co de rest in tekengelden op kunnen strijken zou het alleen maar erger maken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik bedoelde 50 vastleggen als bodemprijs, niet als bedrag dat ie daarvoor weg zou mogen. Maar misschien idd beter helemaal geen bedragen te noemen, maar dan ook als PSV niet gaan schipperen zoals de laatste dagen met die overeenkomst van 40/43 miljoen.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Ik snap het, maar als je dalijk op de slotdag een bod krijgt van 50 miljoen in de winter ben je kansloos. Doe maar lekker een contractje zonder clausules aub.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Een bodemprijs is op geen enkele manier een voordeel t.o.v. geen bodemprijs. Enkel een nadeel. Nu lijkt 50 miljoen veel. Over een jaar kan het een koopje zijn.
+3/-0

2 maanden geleden
Ik heb het gevoel dat PSV ook een beetje gevaarlijk spel speelt met de hoge salarissen. Gakpo en Sangaré zijn natuurlijk 2 topspelers. Maar Benitez en Luuk de Jong verdienen ook megabedragen, terwijl een club als PSV gewoon hun niveau is en die salarissen eigenlijk uitzonderlijk zouden moeten zijn.

Daarnaast is dit ook een signaal naar de rest van de spelers dat de bomen voor Nederlandse begrippen blijkbaar tot in de hemel groeien. Het loslaten van het salarisplafond gaat zorgen voor een enorme toename van de salarislast of grote verschillen binnen de selectie. En dat laatste is over het algemeen ook niet heel wenselijk.

On-topic: Blij dat Gakpo blijft. Hij mag de (financiële) waardering krijgen die hij verdient. En dan aan het einde van het seizoen door de voordeur vertrekken net als Malen, Depay en Lozano eerder.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ik denk dat de hoogte van het salaris directe invloed heeft op de transfersom. Er moet sprake zijn van een positieverbetering als je onder je contract uit wilt dat loopt tot 2026 en daar moet ook een navenante vergoeding tegenover staan. Als je 1 mln verdient en kunt in Engeland 2 mln verdienen is er sprake van positieverbetering en is een bescheiden vergoeding op zijn plaats. Als je niet heel veel meer gaat verdienen wordt het al anders. Maar ik ben geen jurist en gok ook maar wat. Ik denk echter wel dat er een gedachte achter zit richting winterstop… Ajax betaalt veel hogere salarissen en kijk naar de transfersommen.
+1/-0

 
5 weken geleden
De gedachte die jij hebt speelt ook vaak in mijn hoofd. Ik heb me ook altijd afgevraagd of de hoogte van de salarissen gerelateerd is aan de afkoop/transfersommen.
+1/-0

2 maanden geleden
Waarom verlengen?? Hij heeft toch een contract tot 2025 met een enorm dik salaris?

Dit is volgens mij weer speler en makelaar spekken terwijl je er zelf helemaal niks mee opschiet gezien hij binnen een jaar toch weg gaat.

En onze spaarkas was al zo rijkelijk gevuld.. Kan iemand mij deze waanzin uitleggen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Was hem al aangeboden voor het hele circus van de laatste 2 weken (net zoals Sangare) zodat hij nog een jaar langer zou blijven. Er zal ook heus wel een financieel voordeel zijn voor PSV t.o.v. zijn huidige contract
+4/-0

 
2 maanden geleden
PSV had hierover betere afspraken kunnen maken, bijv. je kunt een (sterk?) verbeterd contract tekenen maar dan moet je dat wel zeg 1 week voor de transferdeadline ondertekenen. Op die manier hadden beide partijen er nog iets aan gehad.
Nu klinkt het allemaal weer heel tegenstrijdig, van de ene kant verhalen over het salarishuis dat vol zit en aan de andere kant wordt Gakpo je best betaalde speler terwijl hij zo goed als zeker toch vertrekt na (of tijdens) dit seizoen.

Overigens gun ik hem de salarisverhoging wel gezien zijn historie bij PSV en zijn status.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Deze waanzin heet betaald voetbal
De wereld stevent af op recessie, torenhoge inflatie, ongelijkheud steeds groter en...
Anthony . 100mln , i rest my case
+3/-0

2 maanden geleden
Wat heeft dat voor nut,contract tot 2026
+1/-0

 
5 weken geleden
Het enige nut daarvan is dat de transfersom hoger is als hij nog lang vast ligt. Want iedereen weet dat hij niet tot 2026 in Eindhoven voetbalt.
+1/-0

2 maanden geleden
Kan iemand Rik Elfrink vragen naar de ins & outs?
+1/-0

2 maanden geleden
Hoho, dus psv heeft dit hem aangeboden als hij zou blijven? Lijkt mij dat je dit aanbiedt om te tekenen voor 1 augustus, niet als blijkt dat je clubs niet komen
+2/-0

2 maanden geleden
Allemaal open sollicitaties voor TD hier zie ik ...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Alleen van de mensen die niet in aanmerking kwamen voor trainer/coach😊
+2/-0

2 maanden geleden
KONING GAKPO....WIJ WORDEN KAMPIOEN!
+1/-0

5 weken geleden
Het voelt op een of andere manier niet goed dat Gakpo eerst voor United kiest, dat gaat niet door, dan voor Leeds, dat gaat niet door en dan na de transfer deadline zijn verbeterde contract bij PSV tekent dat voor dit hele circus al onder zijn neus lag.

Het is alsof je de kroeg binnenloopt, een dame je mee naar huis wilt nemen, je weigert omdat je eerst eens wilt kijken wat er nog meer rondloopt en dan aan het einde van de avond toch met die eerste dame naar huis gaat omdat er niks beters te vinden was dat jij kon krijgen.
+1/-0

 
5 weken geleden
Waarschijnlijk zal in dit geval de drank een grotere rol spelen 😂
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag