Transparent
Inloggen
Sluiten

Anwar El Ghazi: 'Ik had me zeker een beter debuut voorgesteld'

3 september 2022 22:23

Anwar El Ghazi baalde in gesprek met ESPN over zijn debuut voor PSV. "Ik heb zeker nog een goed gevoel bij PSV, maar ik had me zeker een beter debuut voorgesteld", aldus El Ghazi. "Ik zat zelf totaal niet lekker in de wedstrijd. We gaven het in de eerste helft ook echt weg en hebben twee goals weggegeven. We knokten ons daarna terug in de wedstrijd, maar al met al was het gewoon niet goed vandaag."

De aanvaller kreeg de vraag hoe het voor PSV mis kon gaan. "We waren niet agressief genoeg. We gaven niet honderd procent", zo gaf hij aan. "We zetten niet als collectief druk en gingen er niet als collectief voor."

El Ghazi was vooral zeer kritisch over zijn eigen spel. "Het was gewoon niet goed genoeg", zei hij daarover. "Ik wist dat ik nog te weinig wedstrijdritme heb, maar ondanks dat had ik wel wat willen doen vandaag. Dat is alleen niet gelukt. Er zijn alleen nog zo veel wedstrijden die komen. We kunnen zeker niet denken dat het nu al klaar is."




Tags

ghazi baalde espn knokten wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte