Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'De presentatie in de eerste helft was zeer, zeer, zeer onder de maat'

3 september 2022 22:35

In gesprek met ESPN was Ruud van Nistelrooij niet te spreken over zijn ploeg in de eerste helft. "Hoe we ons daar prestenteerden was zeer, zeer, zeer onder de maat", aldus Van Nistelrooij. "Als je ziet hoe er gereageerd wordt vanuit de kleedkamer na rust, daar gaat het om. Dan weet je ook wat je hebt laten liggen in de eerste helft."

Van Nistelrooij ging verder: "Je draait de wedstrijd nog bijna naar een gelijkspel. Je geeft niks meer weg en bent aan het voetballen. Dan doe je wat je moet doen. Dat hebben we de complete eerste helft nagelaten en dat geldt echt voor allemaal. Dat is zeer kwalijk, want dan betaal je de prijs dat je nu niet de drie punten mee neemt."

De wedstrijd tegen Twente zal ook zeker nog worden nagesproken. "Dit komt heel hard aan, want we doen onszelf tekort", zo gaf hij aan. "Dit was een ondermaatse prestatie in de eerste helft en dat kost je de wedstrijd. Dit is een heel dure les die we betalen met drie punten. Dat mag nooit meer voorkomen."




Tags

nistelrooij espn les nagelaten nagesproken prestenteerden twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte