Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'In de eerste helft zat het er totaal niet in'

3 september 2022 22:45

Joey Veerman kreeg in gesprek met ESPN de vraag of hij in het veld ook het gevoel had dat alles mis ging bij PSV. "We speelden heel veel de lange bal, maar zij wonnen elke keer de tweede bal. In de eerste helft zat het er totaal niet in", aldus Veerman. "Blijkbaar is er nog veel werk aan de winkel. In de voorgaande wedstrijden deden we het wel goed, maar we werden nu gewoon overbluft door Twente."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat er in de rust was gebeurd in de kleedkamer. "Laten we dat maar in de kleedkamer houden", zo gaf Veerman aan. "Wat daar gebeurt is, zal ik hier niet navertellen. Aan het eind van de wedstrijd hadden we ook nog pech met die kopbal van Ramalho op de lat en die bal van Obispo die net over ging."

Veerman werd deze week voor het eerst opgeroepen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. "Dat was een heel mooi moment", zei hij daarover. "Ik zat in de auto en toen belde mijn moeder. Die vroeg of het echt zo was. Het besef was er toen nog niet echt, maar ik heb redelijk hard gejuicht."
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn navertellen obispo overbluft ramalho twente winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag