Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons ook door VI uitgeroepen tot Speler van de Maand

6 september 2022 13:14 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Xavi Simons ook door VI uitgeroepen tot Speler van de Maand; image source: Pro Shots

Xavi Simons is door Voetbal International uitgeroepen tot Speler van de Maand. De middenvelder was ook volgens de Eredivisie CV al de beste speler en dat was hij in augustus ook na alle beoordelingen van Voetbal International. In zijn eerste vier wedstrijden wist hij al zes keer te scoren en hij is daarmee de jongste speler ooit in de Eredivisie.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

simons xavi eredivisie beoordelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Nice Xavi!
Zo'n beetje het enige lichtpunt in deze maand..
+5/-0

4 weken geleden
Hij heeft het supergoed gedaan. Mooi dat hij speler van de maand is. Hij heeft me positief verrast, zowel wat betreft spel als persoonlijkheid. Top aanwinst.
+1/-0

4 weken geleden
Eigenlijk wil ik komende maanden alleen punten zien. Zakelijk 3 punten en door. De kersen op de taart hadden uit de CL moeten komen. Nu resteert gewoon keihard werken en wedstrijden binnenslepen. Even geen gehype of gedroom. Hopelijk is er dan na de winterstop weer de tijd voor enthousiasme en kansen om het seizoen glans te geven met kampioenschap of in de EL.
+1/-0

Maan (geschorst)
4 weken geleden
Doet het 100x beter dan ik had verwacht. Dacht dat ie over een jaar pas richting de basis zou gaan. Maar is al direct een van onze beste spelers. Hoop dat ie ook in topvorm aanwezig en beslissend is tegen Bodo en Feyenoord.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag