Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Het was vandaag gewoon niet goed genoeg'

8 september 2022 23:59

Yorbe Vertessen gaf in gesprek met ESPN aan chagrijnig te zijn na de wedstrijd tegen Bodø/Glimt. "Dat kwam vooral door mijn eigen spel. Ik heb net niet genoeg geleverd en dat ziet iedereen", aldus Vertessen. "Maar we moeten nu op naar de volgende wedstrijd. Elke wedstrijd is weer anders. Ik focus me nu op de volgende wedstrijd en laat deze links liggen."

Gevraagd werd aan de aanvaller waar hij niet genoeg geleverd had. "Dat was op verschillende vlakken", zo gaf hij aan. "Het scoren van die goal bijvoorbeeld. Het spel was net niet goed genoeg. Maar ik ben pas net weer terug. Ik probeer me nu gewoon weer te focussen op de volgende wedstrijd. Ik ben best fit, maar ik laat het niet zien. Dat probeer ik de volgende wedstrijden wel te laten zien."

Dat hij onlangs werd geopereerd mag geen reden zijn. "Nee, ik hou niet van excuses", zo gaf hij aan. "Het was vandaag gewoon niet goed genoeg."
Discussieer mee op de forums


Tags

vertessen chagrijnig espn glimt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag