Jong PSV diep in blessuretijd gelijk tegen Roda JC

9 september 2022 21:54

Jong PSV diep in blessuretijd gelijk tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond tegen puntverlies aangelopen tegen Roda JC. Het uitduel tegen de Limburgers eindigde in 1-1. In een duel met weinig kansen voor beide ploegen leek Mohamed Nassoh na een knappe actie voor het enige doelpunt van de wedstrijd te zorgen, maar een flinke misser van doelman Kjell Peersman in de zevende minuut van de blessuretijd zorgde alsnog voor de gelijkmaker.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Seelt, Vos, Leysen, Nassoh (85' Kreekels), Doudah (68' Priske Flyger), Tielemans, Sealy (68' Van Duiven), Colyn, Antonisse (79' Babadi)

jong roda nassoh peersman antonisse babadi colyn comenencia doudah duiven flyger kreekels leysen misser priske sealy seelt tielemans vos

1 jaar geleden
De laatste jaren eindigen wedstrijden tussen jong PSV en Roda altijd in een gelijkspel.Dus een logische uitslag ware het niet dat typisch door een blunder van Peersman Jong in de laatste minuut 2 punten weggeeft.Maandag maar weer eens kijken wat ze er tegen FC Den Bosch van maken.
+1/-0

De kop boven dit item suggereert dat PSV vlak voor tijd de gelijkmaker produceerde... merkwaardig.
+1/-0

De kop boven het item is idd verwarrend.
+1/-0

Hebben we Ramzi al gepolst om het over een aantal jaar van Ruud over te nemen?
+1/-0

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage