Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was een moeilijke wedstrijd, maar we winnen wel en houden de nul'

11 september 2022 20:14

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo het eens met de opmerking dat PSV het al veel eerder had moeten afmaken. "Zeker in de eerste helft hadden we een paar goede kansen, maar die gaan er niet in", aldus Gakpo. "Het was een stroeve wedstrijd van onze kant, maar we moeten denk ik het positieve eruit trekken. We hebben de nul gehouden en hem uiteindelijk over de streep getrokken."

PSV had moeite om de vrije ruimtes te vinden. "De tegenstander zakte heel ver in en de linies zaten kort op elkaar. Ze stonden met vijf man achterin en dat is lastig", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk moeten we ze kapot spelen. Dan zag je dat we een aantal kansen creëren, maar we moeten daar scherp op zijn en die goal maken."

Diep in blessuretijd mocht Gakpo uiteindelijk een penalty nemen. "Er gaat dan van alles door je hoofd. Zaak is dat je dan zo gefocust mogelijk blijft", zei hij daarover. "Je moet belangrijk zijn op het team. We hadden dit nodig. Het was een moeilijke wedstrijd, maar we winnen wel en houden de nul. Dat geeft ook een positieve boost."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag