Transparent
Inloggen
Sluiten

Anwar El Ghazi: 'Ik heb gesproken met de Marokkaanse voetbalbond'

16 september 2022 12:57 - ESPN
Foto: Pro Shots

Anwar El Ghazi: "Ik heb gesproken met de Marokkaanse voetbalbond"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN geeft Anwar El Ghazi aan gesproken te hebben met de Marokkaanse voetbalbond over een mogelijke switch van zijn interlandloopbaan. "Ook mijn ouders hebben daar veel gesprekken met mij over gehad. Het ligt een beetje open nu", aldus El Ghazi. "Ik ben nu meer volwassen geworden. Dan ga je ook beseffen of de mogelijkheid er wel is om voor Nederland te spelen. Misschien ben ik niet goed genoeg voor het Nederlands elftal en misschien kan ik wel voor Marokko spelen."

Voor de aanvaller ligt de keuze open. "Ik kan nu nog niet zeggen of ik voor Nederland of Marokko kies", zo geeft hij aan. "Maar het is wel iets waar ik over aan het nadenken ben, honderd procent."

El Ghazi speelde al twee interlands voor het Nederlands elftal. Omdat hij toen nog geen 21 was, mag hij echter nog wisselen en zou hij ook voor Marokko mogen uitkomen.
Tags

ghazi marokko nederland espn kies switch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Eerst maar eens bij PSV gaan presteren, dan kun je er altijd nog over gaan nadenken, als het aan de orde komt ;-)
+3/-0

3 weken geleden
"Misschien ben ik niet goed genoeg voor het Nederlands elftal en misschien kan ik wel voor Marokko spelen." Ik vind het altijd een beetje treurig als spelers hun keuze laten afhangen van het sportieve aspect. Je moet gewoon kiezen vanuit je gevoel, met je hart. En als dat betekent dat je daardoor geen interland voetbal kan spelen, dan is dat maar zo.
+2/-1

 
3 weken geleden
Waarom moet dat? Er zijn ook gewoon rationele mensen en dat is prima.
+5/-0

 
3 weken geleden
Ik snap je gedachtegang, maar als ik gebeld word door de bond van Liechtenstein dan kom ik lekker ballen hoor. Is toch mooi? Dus snap zijn gedachtegang goed.
+3/-0

 
3 weken geleden
De bedrijfstak waarin hij zijn geld verdient beslaat toch het sportieve aspect.
En natuurlijk wil hij daar op het hoogste podium uitkomen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Denk er zelf juist totaal anders over, maar misschien dat ik daar iets rationeler en niet chauvinistisch genoeg voor ben. Zou als sportman altijd gaan voor wat ik de beste keuze zou vinden qua ontwikkeling en haalbaarheid tenzij ik misschien echt niks met een van de keuzes zou hebben.

Maar met PSV heb ik ook wel een stuk meer dan het NL elftal. Kan me wel een clubshirt bedenken die ik nooit over mijn kop heen zou trekken.
+1/-0

3 weken geleden
O ja, die speelt ook bij ons tegenwoordig
+1/-0

3 weken geleden
Gewoon niet goed genoeg voor PSV en niet voor het Nederlands elftal. Marokaans elftal, who cares.
+1/-0

3 weken geleden
Simpel. En zo hoort het, volg je hart.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen