Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit hadden we nodig'

18 september 2022 19:58

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo erg blij met de winst tegen Feyenoord. "Dit was een heel belangrijke wedstrijd. We hebben wat mindere wedstrijden gespeeld met het team. Dan is het goed dat we zo reageren", aldus Gakpo. "De afgelopen jaren hebben we veel kritiek gehad over de toppers en de afgelopen weken kritiek over de wedstrijden. Als we hem dan zo kunnen winnen, is dat alleen maar geweldig voor het team."

Volgens de aanvaller had PSV dit ook echt nodig. "Om te laten zien dat wij gewoon voor de titel gaan. Dat is PSV", zo gaf hij aan. "We hebben laten zien dat we het wel kunnen. We moeten zorgen dat we dit iedere wedstrijd brengen."

Gakpo werd ook gevraagd naar het vertrek van John de Jong. "Persoonlijk had ik een goede band met hem. Wat er verder is gebeurd, is tussen hem en de directie", zei hij daarover. "Voor veel spelers was dit een shock, maar dit is binnen de directie besloten. Daar hebben wij verder niks van meegekregen."




Tags

gakpo cody espn feyenoord jong shock titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage