Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van NIstelrooij: 'Qua kansen en spel was dit de beste wedstrijd van ons tot nu toe'

18 september 2022 20:03

Ruud van Nistelrooij vond dat zijn ploeg een goede wedstrijd had gespeeld tegen Feyenoord. "We begonnen goed. We maakten wel een fout, maar wij waren aan het druk zetten en gingen vooruit", aldus Van Nistelrooij. "Daarna moest er wel wat omgezet worden, maar dat scheelde niet heel veel met daarvoor. Dat kwam door de middenveldbezetting van Feyenoord die anders stond. Daar hebben wij op aangepast, maar dat was vooraf al zo besproken."

Volgens de trainer heeft PSV ook een verdiende overwinning behaald. "Als je het aantal kansen ziet wat we creëren en het aantal fases dat we domineerden", zo gaf hij aan. "Meteen na rust ook die goal en een aantal kansen voor de 4-2. Dan krijg je alsnog de 3-3, maar uiteindelijk hebben we goed gereageerd. Via een goede spelhervatting maak je dan de 4-3. Maar qua kansen en spel was dit de beste wedstrijd van ons tot nu toe."

Van Nistelrooij ging ook in op het vertrek van John de Jong. "Het is niet niks als je van de ene op de andere dag hoort dat de technisch directeur en iemand waar je mee hebt samen gespeeld en nauw kent opeens is", zei hij daarover. "We zaten ook in een fase dat het moeizaam ging. Dan is het een uitgelezen mogelijkheid om daarop te reageren en dat heeft het team gedaan."




Tags

nistelrooij feyenoord domineerden jong middenveldbezetting scheelde spelhervatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte