Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Ik had voor deze wedstrijd geen extra spanning'

18 september 2022 20:17

In gesprek met ESPN was Guus Til het eens met de opmerking dat de wedstrijd net een achtbaan was. "Zij konden in het begin goed de vrije man vinden op het middenveld en wij waren slordig in balbezit", aldus Til. "Het hielp ook niet mee natuurlijk dat zij snel de 1-0 maken. Dan krijgen zij meer energie en sluipt er bij ons meer frustratie in. Maar naar mate de wedstrijd door ging, voelde je wel dat als wij meer aanzetten, wij die ballen op het middenveld zouden winnen."

Til had zelf ook naar de wedstrijd uitgekeken. "Ik heb een hele mooie tijd gehad met Feyenoord. Dan is het leuk om iedereen weer te zien en tegen ze te spelen", zo gaf hij aan. "Bij topwedstrijden heb je ook altijd spanning. Dat heeft iedere speler. Ik had dat voor deze wedstrijd niet extra."

Zelf was hij met de 3-2 ook erg belangrijk voor de ploeg. "Als Cody de bal heeft, probeer ik altijd of bij de tweede paal te komen of tussen de eerste centrale verdediger en de keeper te komen. Dat was ook dit moment", zei hij daarover. "Het was gewoon even oogcontact en dan daar je loop op aanpassen. Je kijk eerst naar de baan van de bal. Je gaat in het midden staan en wacht de baan van de bal af. Op basis daarvan maak je jouw keuze."




Discussieer mee op de forums


Tags

til baan achtbaan cody espn feyenoord oogcontact sluipt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage