Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV volop in Elftallen van de Week

19 september 2022 09:51

Na de 4-3 zege tegen Feyenoord is PSV uitstekend vertegenwoordigd in de verschillende Elftallen van de Week. In De Telegraaf levert PSV met drie man de meeste spelers. Cody Gakpo, Joey Veerman en Jarrad Branthwaite hebben daar een plekje gekregen. Ook in het Algemeen Dagblad staan drie PSV'ers. Gakpo en Branthwaite hebben opnieuw een plekje gekregen, terwijl Ibrahim Sangaré op het middenveld staat.

In het algemeen klassement van het AD gaat Xavi Simons nog altijd ruim aan kop. Hij krijg voor zijn spel tegen Feyenoord een 7,5, zodat zijn gemiddelde over dit seizoen steeg naar 7,29. In het algemeen klassement van Voetbal International heeft Gakpo juist een enorme voorsprong op de rest. De aanvaller van PSV heeft een gemiddelde van liefst 7,61 en daarmee een voorsprong van 0,47 op nummer twee Jordy Clasie.




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo branthwaite feyenoord klassement clasie cody jarrad joey sangare simons telegraaf veerman xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage