Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooij: voorzichtig zijn met Xavi Simons

1 oktober 2022 10:36 - ED
Foto: Pro Shots

Van Nistelrooij: voorzichtig zijn met Xavi Simons; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad haalt PSV-trainer Ruud van Nistelrooij aan als het gaat om talent Xavi Simons. Op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd bij Cambuur sprak hij: "Laten we vooropstellen dat Xavi zich sinds zijn komst naar PSV geweldig heeft ontwikkeld. Zoveel als hij nu speelt, heeft hij nog nooit in zijn carrière gespeeld. Hij is maximaal bezig en we willen hem ook niet te veel belasten waardoor er blessures zouden kunnen komen. Jong Oranje was een droom voor hem en het is mooi dat hij zichzelf kon laten zien. Verder wordt het een natuurlijk proces en met zijn drive en talent verwacht ik veel van hem".

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

xavi nistelrooij simons belasten cambuur jong oranje vooropstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Deze knul is 19 jaar oud. Op die leeftijd kon ik ook gerust 2 potjes in de week spelen en was ik niet elke dag bezig met topsport. Gewoon lekker laten spelen en ervaring op laten doen.
+1/-0

3 maanden geleden
De gebruikelijke trainer prietpraat.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert argentinie barcelona basten bekerfinale bergwijn bizar blind celtic cody denemarken ecuador foto gaal gakpo hoppa huldiging izecson japan kroatie marokko nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar santos trestena var xavi