Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV geeft toestemming voor vervroegd vertrek Park en Lee"

15 mei 2003 10:58

Verslaggever: RvW

In Korea Times laat een woordvoerder van de Koreaanse voetbalbond weten dat PSV positief heeft gereageerd op het verzoek van de Zuid-Koreaanse voetbalbond om de Koreanen Park en Lee toestemming te geven om mee te doen met Zuid-Korea op het toernooi om het Oost-Aziatische kampioenschap dat van 28 mei tot 3 juni wordt gehouden. Feyenoord gaf Song vanwege de bekerfinale geen toestemming. Indien de verklaring van de woordvoerder klopt moet PSV Lee en Park in ieder geval missen in het laatste duel tegen FC Groningen en zouden zij dus mogelijk een kampioensfeestje aan zich voorbij moeten laten gaan.

Om Park een kans te spelen op het toernooi mee te doen is de dag dat hij zich voor de militaire training van een maand moet melden uitgesteld van 2 tot 4 juni, zo meldt dezelfde krant.

Meer op




Tags

park lee korea bekerfinale feyenoord groningen kampioensfeestje koreanen militaire oost song times

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte