Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit tegen Telstar

8 oktober 2022 12:12
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV is er vrijdagavond niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten tegen Telstar. Op eigen veld ging het elftal van Adil Ramzi met 0-2 onderuit. De Eindhovenaren waren niet de mindere van Telstar, maar kregen na ruim een uur spelen een strafschop tegen, waaruit Giousis de 0-1 maakte. Toen Jong PSV zelf een strafschop onthouden werd en Liesdek even later de 0-2 maakte, was het verzet van de Eindhovenaren gebroken.

Emmanuel van de Blaak maakte aan de kant van Jong PSV zijn rentree na een jaar lang blessureleed.




Tags

jong blaak blessureleed emmanuel giousis liesdek onthouden ramzi verzet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gefeliciteerd Killer met de overwinning.Niet terecht omdat een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven omdat beide teams erg weinig kansen creëerde.Jong PSV ging mee in het fysieke KKD voetbal ipv.de duels uit de weg te gaan en het met snelle combinaties te proberen.Verder had Jong pech dat het geen penalty kreeg en Seelt een onnodige pingel veroorzaakte.Goede les voor de ontwikkeling van onze jonge talenten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dank je, Estu. Ach het zat de afgelopen weken paar maal flink tegen in slotfase. Dus mag het ook wel een keer meezitten. Met zéér bescheiden middelen doet Telstar het toch alleraardigst en maken ze het vrijwel elke ploeg tot dusver aardig lastig.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage