Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: "Doel was vanaf de start duidelijk"

9 oktober 2022 19:08

Verslaggever: NvdL

In gesprek met ESPN was trainer Ruud van Nistelrooij duidelijk: "Ik zei voorafgaand aan de wedstrijd al dat het soort statistieken van wedstrijden zonder overwinning er zijn om ze te kunnen veranderen. Het was duidelijk hoe wij aan de wedstrijd begonnen en wat het doel was voor ons om hier te komen halen. Het gebeurde uiteindelijk weliswaar zwaarbevochten maar wel zeer terecht."

Voor de toeschouwers was er sprake van chaos aan de zijlijn. "Ja, dat heb je met Bas Nijhuis als scheidsrechter. Het is bijzonder om zo iemand in ons midden te hebben. Het is soms echt onnavolgbaar hoe hij een wedstrijd leidt. Vandaar dat we ons enkele keren meldden bij de vierde man. Ik denk dat Xavi Simons veel blauwe plekken erbij heeft gekregen, maar verdomd weinig vrije trappen meegekregen. Heel bijzonder."

De dompers van de avond waren ook volgens Ruud van Nistelrooij de twee blessures op slag van rust. "Dat maak je natuurlijk nooit mee, dat je twee spelers tegelijk verliest met een spierblessure. Gelukkig konden we de wissels nog in één moment samen doen, anders verlies je op die manier gewoon ook nog eens twee wisselmomenten. Het is natuurlijk wel de domper van deze wedstrijd. Het was al een ontzettend drukke periode, en het is ook niet gek dat jonge jongens als Saibari en Vertessen vandaag uitvallen. Maar wel heel vervelend, ja. Even afwachten hoe het ze vergaat de komende dagen."




Tags

nistelrooij chaos dompers espn meldden nijhuis onnavolgbaar saibari simons verdomd vergaat vertessen wisselmomenten xavi zijlijn zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte