Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Zürich blijft in diepe crisis

10 oktober 2022 08:58
Foto: Pro Shots

FC Zürich blijft in diepe crisis; image source: Pro Shots

Het lukt PSV-tegenstander FC Zürich maar niet om uit de sportieve crisis te geraken. Dit weekend hadden de Zwitsers de uitgelegen kans om zich van de laatste plaats in de Raiffeisen Super League te spelen. Thuis was de nummer voorlaatst FC Winterthur immers de tegenstander. Ondanks 74% balbezit en 13 schoten kwam FC Zürich echter niet tot scoren. De wedstrijd eindigde in 0-0 en FC Zürich bleef zonder overwinning. De Zwitsers kampioen staat daardoor nog steeds strak onderaan met 2 punten achterstand op Winterthur en inmiddels 8 punten achterstand op de volgende laag geklasseerde club. Als PSV donderdag weet te winnen van FC Zürich is PSV zeker van overwintering in Europa.




Tags

zurich winterthur onderaan raiffeisen strak uitgelegen voorlaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Laten wij hen er donderdag nog maar wat verder in manoeuvreren. Dan mag wat mij betreft daarna de wederopstanding beginnen. Mooie voetbalnaam.
+1/-0

1 jaar geleden
Ze waren kampioen, zijn ze zoveel spelers kwijt geraakt ofzo ? Of hebben ze de Zwitserse achterneef van Rutten aangesteld als trainer ?
+1/-0

1 jaar geleden
Altijd op blijven passen voor onderschatting!;-);-)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage