Transparent
Inloggen
Sluiten

[adv] PSV grote favoriet; gaat Gakpo scoren?

11 oktober 2022 16:07

Met FC Zürich in een diepe sportieve crisis en de uitslag van vorige week nog vers in het geheugen is PSV bij de bookies uiteraard de grote favoriet voor de wedstrijd van donderdag. Een overwinning van PSV wordt beloond met een quote van 1.21x je inleg. De meest voorspelde uitslag in onze Pool is 3-0. Een weddenschap daarop keert 7.5x je inleg op.

Denk je dat Cody Gakpo het eerste doelpunt maakt? Ook daarvoor is een quote van 5x. Een overwinning van PSV met twee doelpunten verschil heeft levert 1.54x je geld op. Kijk zelf door de quotes heen en kijk welke jij aantrekkelijk vindt.

Voor nieuwe spelers die zich via deze link registreren geldt zelfs de waanzinnige quote van 50x je inzet terug bij een overwinning van PSV. Registreer je dus nu!




Tags

gakpo adv inleg bookies cody pool quotes registreer registreren voorspelde weddenschap zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage