Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertessen enkele weken uitgeschakeld

12 oktober 2022 13:17 - PSV
Foto: Pro Shots

Vertessen enkele weken uitgeschakeld; image source: Pro Shots

Yorbe Vertessen was één van de uitvallers gedurende de gewonnen uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De jonge aanvaller moest nog gedurende de eerste helft het veld verlaten met ogenschijnlijk een hamstringblessure. PSV meldt vandaag dat de Belg enkele weken uitgeschakeld is, maar naar verwachting nog wel dit kalenderjaar zal kunnen spelen.

Meer op PSV




Tags

vertessen heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat is balen zeg. Begon er net een beetje in te komen als vervanger van Luuk en dan dit. Flinke tegenvaller. Gaan we nou weer Guus Til in de spits krijgen of zo?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Til of El Ghazi waarschijnlijk. Beide niet ideaal, lijkt me. Tegen FC Zürich zou je het experiment Bakayoko of zelfs Savio kunnen proberen. Meer smaken hebben we niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jawel nog een andere optie is Dante Sealy. Gooi hem maar voor de leeuwen. Best veel vertrouwen in zijn kwaliteiten als aanvaller. Kan eventueel links / rechts maar zeker ook in de spits.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dante is zeker een talent, maar kijk eens naar het programma van de komende weken. Ik zou hem vooral rustig brengen als hij er al echt aan toe is. Speelt vooral halve potjes in de KKD, waarin hij dit seizoen nog maar één keer het net wist te vinden. We moeten de komende wedstrijden alle zeilen bijzetten om niet teveel averij op te lopen. Hopelijk keren Luuk en Noni snel terug en blijven ze heel.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi kloten voor Jorbe en ons.

Wordt het niet eens tijd om de medische tak door te lichten???
+1/-0

1 jaar geleden
Wellicht zat Schmidt toch goed met zn statistiekjes en wisselen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je kijkt wat hij bij Benfica neerzet nu lijkt alle kritiek mij wel terecht geweest, ahum. We hadden er alles maar dan ook werkelijk alles aan moeten doen om hem te behouden, te beginnen met het aantrekken van een extra CV afgelopen winter.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Dat is appels met peren vergelijken. Benfica heeft nu eenmaal een groter budget, betere spelers (schakelden ons en 020 uit) Dat het alleen aan de trainer ligt lijkt me sterk.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk heeft Benfica veel betere spelers, maar ze halen ook gewoon resultaat. Als John vorig jaar een tweede spits had aangetrokken voor de thuiswedstrijd tegen Benfica hadden we een hele goede kans tegen ze gemaakt. Rangers hadden we ook kunnen winnen als we een spits op de bank hadden gehad. Maar ja met het tweede budget van Nederland is twee spitsen in je selectie blijkbaar teveel gevraagd. Het is ook niet zo dat we er 1 verhuurd hebben...oh wacht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Pff. Die wisselde zich het lazares op basis van data en er waren er net zoveel of nog meer geblesseerd.
+1/-0

1 jaar geleden
M*A*S*H Eindhoven style continues... part II.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte