Transparent
Inloggen
Sluiten

Saibari mist rest 2022, WK

12 oktober 2022 13:26 - PSV
Foto: Pro Shots

Saibari mist rest 2022, WK; image source: Pro Shots

Waar het nieuws voor Yorbe Vertessen nog enigszins meeviel, moet Ismael Saibari rekening houden met lange afwezigheid. Net als Vertessen viel Saibari uit in de eerste helft van de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen. Hinkend ging hij de spelerstunnel in. De 21-jarige Marokkaans international blijkt een hamstringblessure opgelopen te hebben en kan waarschijnlijk pas weer aansluiten bij de groep in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Hiermee lijkt het uitgesloten dat Saibari aan het WK kan deelnemen.

Meer op PSV




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari vertessen heerenveen ismael spelerstunnel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Simons naar rechts (vrije rol), middenveld Sangare, Guti, Veerman.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Dat wil onze vriend Veerman niet, getuige zijn interview na wedstrijd tegen Rangers..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft niets te willen; trouwens, in de tweede helft van vorig seizoen speelde hij ook met Sangaré en Guti op het middenveld. Ging toch niet slecht, dacht ik.
+2/-1

1 jaar geleden
Sterkte en beterschap Ismael! Goed herstellen en alle focus op de tweede seizoenshelft dan maar.
+4/-0

1 jaar geleden
M*A*S*H Eindhoven style continues... part I.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik begin nu toch wel te twijfelen of we dit nog onder het kopje pech weg kunnen schrijven. De ziektekosten bij RedBull racing verbleken bij die van PSV. Het lijkt mij inmiddels wel eens de moeite waard om hier eens een extern onderzoek naar te laten doen. 3 jaar op rij de ene na de andere blessure is niet normaal, daar moet meer achter zitten.
+2/-0

1 jaar geleden
Zou die Savio dan nu eindelijk eens de kans gaan geven?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat kan, maar dan speel je verdedigend wel met 10 man. Want tactisch/positioneel snapt die er nog niks van.

Dat weet/ziet de trainer vd tegenstander ook en dus stuurt die zijn LB volle bak naar voren.

Ik ben ook wel fan van Savio in balbezit, maar het is wel een beetje alles of niets. Veel risico in zijn spel. En bij balverlies na een 1 tegen 1 komt het niet eens in hem op om erachteraan te gaan en die bal weer terug te pakken. Moet nog veel leren hoe het hier werkt. Ik vraag me inmiddels af of het een snelle leerling is, komt een beetje over als een flierefluiter, anders had ie al veel vaker gespeeld onder Ruud.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat een goede analyse van de welgeteld 96’ minuten die hij in totaal in de eredivisie heeft gespeeld (in brokjes).

Romario was verdedigend ook niet super. Ruud moet gewoon met meerdere systemen kunnen spelen waarbij iedereen in zijn kracht komt zoals hij het zelf zegt.

Ik zou Savio echt wat vaker willen zien, voordat ik hem het label niet goed genoeg geef. En dan heb ik het over een echte kans.
+1/-0

1 jaar geleden
Blijkbaar lag het dan toch niet aan Schmidt, dit werd hem nogal eens verweten. Hij doet het trouwens uitstekend bij Benfica, zowel in de CL als in de competitie.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Als je met Benfica twee keer niet verliest van PSG is uitstekend een understatement. Valt me ook op hoe weinig tegengoals ze krijgen, ondanks het fullgas voetbal. Ga je je toch afvragen of het aan Schmidt lag of misschien toch het materiaal? Het is niet dat we er nu minder tegen krijgen. Zelfs onze nieuwe keeper, die toch wel wat bewezen heeft kan daar weinig aan veranderen helaas.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad en verbaast me niks. Topper
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje