Transparent
Inloggen
Sluiten

VI analyseert statistieken Gakpo

13 oktober 2022 09:48 - VI
Foto: Pro Shots

VI analyseert statistieken Gakpo; image source: Pro Shots

Voetbal International maakte een analyse van het succesvolle seizoen van PSV-aanvoerder Cody Gakpo tot nu toe. De Eindhovenaar heeft dit seizoen de meeste doelpunten, schoten, assists en gecreëerde kansen van de Eredivisie en staat er internationaal nog beter op. Met Haaland is Gakpo de meest productieve speler uit de zes grootste competities. VI constateert dat de spits dit seizoen minder dribbelt, maar effectiever is met de bal aan de voet en erg precies is bij standaardsituaties.

Meer op VI




Tags

gakpo cody constateert dribbelt effectiever eindhovenaar eredivisie gecreeerde haaland productieve

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
We hebben goud in handen, maar dat wisten we al. Vanaf nu wil ik helemaal nergens meer horen of lezen dat we moeten verkopen. Dat drukt de prijs alleen maar. Ik zou ook graag zien dat de algemeen directeur of RVC met een statement kwam dat we niet hoeven te verkopen. Gakpo moet een klapper worden. +50 miljoen ex. bonussen in de zomer. En als een club hem deze winter wil ophalen, dan komt er 10 miljoen bij. Het is tijd om de schroom van ons af te gooien en uit onze schulp te kruipen.
+12/-0

 
1 jaar geleden
Als Antony 95 miljoen opleverde na een twijfelachtig jaar (ups en veel downs), dan lijkt het mij logisch dat Gakpo minstens hetzelfde op gaat leveren. Uiteraard er van uitgaande dat dit het niveau is wat hij de rest van het jaar laat zien. En als ie gaat vlammen tijdens het WK, dan lijkt mij zo'n bedrag ook wel een zekerheidje.
+1/-0

 
1 jaar geleden
50 miljoen? Ik zou toch echt gaan mikken op 80 miljoen. Zijn statistieken zijn abnormaal. Zeker met een goed WK, moet 80 miljoen te doen zijn, wetende dat Antony voor 100 is vertrokken.

In de winter slechts 10 miljoen extra? We zijn toch de zeeman niet?

Ben het inderdaad eens met je dat we moeten stoppen met de wereld inbrengen dat we geld nodig hebben. We moeten voor 30 juni verkopen. Een frenkie-scenario zou het beste zijn, waar een club Gakpo midden in het seizoen ergens oppikt, maar hij hier het seizoen wel volmaakt & ons kampioen maakt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens, maar alleen toch nog wat bescheiden: idd minimaal 80 vragen!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens.

Ik voeg daar nog ana toe dat het net zo belangrijk is dat er een plan klaar ligt om dat eventuele geld goed te investeren om nog sterker te worden. Geen bruma's, baumgartls, hoevers, til's, mar echte versterkingen en groeibriljanten (met volle rechten).
+1/-0

 
1 jaar geleden
En toch verwacht ik dat PSV Gakpo in de winter laaf vertrekken voor een bedrag van rond de 40-45 miljoen.

Ik hoop dat ik het mis heb, want Gakpo is van levensbelang voor dit elftal.
+1/-0

1 jaar geleden
Qua statistieken inmiddels wel een fenomeen. Ben ik blij dat de RvC niet hun zin hebben gekregen. Door deze statistieken hoorde je vorig jaar al voorzichtig de naam van Bayern die op de tribune zaten, en dit jaar United en Real langskomen.

Alles valt en staat met hem dit jaar bij PSV, hij is telkens diegene met de beslissende goal of assist. Laat Ruud svp erop hameren dat ie zich goed beschermd, en zoals Simons bewust is van de aanslagen die die continu moet ontwijken. Vorig jaar waren we hem maanden kwijt na diverse aanslagen op zijn enkel.

Als hij heel blijft is ie in staat om op een goeie dag zelfs Arsenal te pijnigen, en op het WK een hoofdrol te pakken. Dat keiharde schot van hem is vrij uniek. Bijna nooit over. En ontzettend vaak in het hart vd bal geraakt, waardoor ie 1.5x zo hard gaat. Ik hoop altijd dat ie schiet van buiten de 16. Dat heb ik met geen enkele andere speler. Met hem weet je gewoon dat als ie hem goed raakt het een echte onhoudbare kanonskogel is.
+1/-0

1 jaar geleden
De enige stats die er écht toe doen zijn goals & assists, en dat zit tegenwoordig wel snor bij hem.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje