Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: "Ik wilde vandaag gewoon negentig minuten spelen"

13 oktober 2022 23:14

Verslaggever: NvdL

Cody Gakpo was na afloop duidelijk over eventuele vermoeidheid tegenover Veronica: "Nee, het liefst wilde ik vandaag ook gewoon negentig minuten maken. Iedere speler wil alles spelen. Je moet natuurlijk wel de load managen dus er valt wel iets te zeggen voor de woorden van de trainer. Het belangrijkste is dat we fit blijven deze periode waarin wedstrijden elkaar snel opvolgen."

Ook op de vraag of Gakpo verrast was dat het vandaag net als vorige week zo gemakkelijk ging was de Eindhovenaar net zo duidelijk: "Nee, niet verrast. We hebben er gewoon veel energie in gelegd en dat betaalt zich dan zo uit. We zijn een goed team, ook in Europa. Ik denk dat we deze twee wedstrijden hebben laten zien hoe goed we zijn. Nu is het aan ons om daar ook in de resterende drie wedstrijden in onze groep daar een vervolg aan te geven."




Tags

gakpo cody eindhovenaar load veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage