Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooij: "Vorige week waren we overtuigender"

13 oktober 2022 23:21

Verslaggever: NvdL

Trainer Ruud van Nistelrooij gaf na afloop van de overtuigende 5-0 overwinning een interview aan Veronica: "Ik vond het vorige week eigenlijk nog overtuigender hoewel de uitslag van vandaag beter is. De nul gehouden dus wat dat betreft heel goed gedaan en in dat opzicht dus wél beter dan vorige week. Je kunt wel spreken van een perfecte avond. Goede start zorgde ervoor dat we spelers rust konden geven, wat heel erg belangrijk voor ons was. Dit zegt heel veel over ons. Tegen Arsenal gaan het twee hele moeilijke wedstrijden worden maar we willen dit niveau van deze twee wedstrijden graag meenemen naar die twee wedstrijden. Maar nu gaat ons vizier eerst op FC Utrecht aanstaande zondag."

Over Guus Til en zijn rol in de spits was Ruud ook erg tevreden. "Je ziet duidelijk dat hij zoekende is in zijn nieuwe positie, maar je ziet ook dat hij alles geeft en daarin zijn rol goed oppakt, ook zorgde voor twee assists. Jammer dat hij zijn open kopkans niet binnenkopte, dat had hij gelet op zijn wedstrijd vandaag wel verdiend."




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij overtuigender arsenal binnenkopte gelet kopkans oppakt til utrecht veronica vizier zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte