Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bezig met indrukwekkende reeks van 25 thuiszeges op rij tegen FC Utrecht

15 oktober 2022 18:01

Voor PSV wacht zondag de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad kent een wisselvallige start. Na negen speelrondes staat FC Utrecht op een negende plek met drie zeges, drie gelijke spelen en drie nederlagen.

Gezien de historie zal de wedstrijd van zondag PSV veel vertrouwen bieden. Van de voorgaande 51 ontmoetingen in het Philips Stadion voor de Eredivisie werden er maar liefst 45 gewonnen. Het duel kende 5 keer geen winnaar, terwijl FC Utrecht uiteindelijk 1 keer wist te winnen. PSV is bezig met een indrukwekkende reeks van 25 zeges op rij in de competitie in eigen huis. In het gouden seizoen 1987/1988 werd met 9-0 de grootste overwinning behaald.

Voor FC Utrecht-aanvoerder Nick Viergever wordt het een weerzien met zijn oude club, aangezien de verdediger van 2018 tot 2021 voor PSV speelde. Viergever kwam toen tot 104 officiële wedstrijden. Ook Bart Ramselaar speelde drie seizoenen voor PSV, maar hij zal vanwege een knieblessure niet in actie kunnen komen. Hoofdtrainer Henk Fraser werkte twee seizoenen in de jeugdopleiding van PSV.
Tags

utrecht thuiszeges viergever eredivisie fraser historie ramselaar weerzien wisselvallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi