Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: "Lekkere wedstrijd, we worden steeds meer een team"

16 oktober 2022 16:36

Verslaggever: NvdL

Cody Gakpo ging na de 6-1 overwinning op FC Utrecht in gesprek met Toine van Peperstraten van ESPN: "Niet gescoord vandaag, helaas. Maar wel gewonnen en dat is het belangrijkste! En een assist op Guus, dus daar ben ik ook blij mee. Met 6-1 gingen we toch met een goed gevoel van het veld af. We begonnen wat slordig maar kwamen al vroeg op voorsprong doordat we ons herpakten. Uiteindelijk spreekt de eindstand wel voor zich, denk ik. We laten nu zien dat we een goede ploeg zijn en dat we dat niveau ook vast kunnen houden."

Vooruitblikkend op de wedstrijd tegen Arsenal: "Een echte krachtmeting. Denk niet dat de wedstrijd van vandaag veel zegt, wel dat we een goed gevoel hebben overgehouden aan dit duel. Dat kunnen we in ieder geval meenemen naar Londen, maar dat wordt wel echt weer een hele andere wedstrijd natuurlijk!"

Verrast was de aanvoerder niet over het krachtsverschil vandaag. "Nee, niet verrast. We weten wat we kunnen. Wel heel fijn dat we een Europese wedstrijd ook weer kunnen vervolgen met deze overwinning. Ik wilde deze wedstrijd wel afmaken, ja. Heb daar gedurende de wedstrijd ook goed contact over gehad met de trainer. In de rust kreeg ik al de vraag hoe het ging, maar ik voelde me fit en het ging lekker dus dan wil ik ook graag de wedstrijd uitspelen. Gelukkig liet de trainer me ook staan vandaag."
Tags

cody gakpo arsenal espn herpakten krachtmeting krachtsverschil londen overgehouden peperstraten toine utrecht vooruitblikkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki engeland espn feyenoord gerets koki oost pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner