Transparent
Inloggen
Sluiten

RvN: "Indrukwekkende prestatie"

16 oktober 2022 17:00

Verslaggever: NvdL

Ook trainer Ruud van Nistelrooij ging na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht in gesprek met Toine van Peperstraten van ESPN. "Ja, ik ben uiterst tevreden. We moeten inderdaad zorgen dat we de wedstrijd winnen en zo hard doorgaan dat we die zo snel mogelijk binnen hebben. Als je dan ziet dat el Ghazi twee keer scoort, Xavi en Til die ook twee keer scoren. Heel mooi om te zien. Ook om te zien hoe en wanneer we druk zetten. Nu voor de vierde keer op rij gewonnen, zaak om deze reeks zo lang mogelijk door te zetten. Daarbij mogen we natuurlijk onze borst natmaken voor de wedstrijd van donderdag tegen Arsenal."

Over de stap naar stabiliteit: "Zürich-uit was de eerste wedstrijd na de deceptie bij Cambuur. Daar zijn we dus begonnen aan onze zoektocht naar eerherstel. Goed om te zien dat we dit nu al vier wedstrijden vol kunnen houden. Dat lijkt misschien veel maar in feite heb je het over anderhalve week."

Over de rol van Guus Til als spits: "Ik weet dat Guus een neus voor de goal heeft en veel rendement heeft met zijn spel. Dan moet je hem vooral gewoon zijn gang laten gaan. Het laten afjagen, het rommelen in de zestien en het altijd op de juiste plaats staan. Dan zie je dat hij op zijn sterkst is."

Over de rol van Xavi Simons als polyglot in de selectie: "Xavi kan met vrijwel de hele selectie goed schakelen doordat hij zijn talen goed spreekt. Ik weet alleen niet zeker of hij ook Duits spreekt, maar met elkaar spreken we alle talen als selectie en dan is het prettig om Xavi erbij te hebben. Een op-en-top professional."




Discussieer mee op de forums


Tags

xavi rvn talen til afjagen arsenal borst cambuur deceptie eerherstel espn feite ghazi natmaken nistelrooij peperstraten polyglot rommelen simons sterkst toine utrecht zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje