Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel tegen koploper van Engeland is voor PSV absoluut topaffiche

18 oktober 2022 13:50

Voor PSV staat er donderdagavond een absoluut topaffiche op het programma. In de groepsfase van de Europa League wacht de uitwedstrijd tegen Arsenal, de huidige koploper van de Premier League. De Engelse topclub is bovendien met drie zeges in de Europa League al bijna zeker van overwintering.

In Europees verband speelde PSV drie keer eerder in Londen tegen Arsenal. Twee keer speelde het gelijk, terwijl Arsenal één keer wist te winnen. De Engelse club wist zelf echter niet te scoren. Beide tegentreffers die PSV kreeg waren een eigen doelpunt van Alex.

PSV komt donderdag tegenover een oud-speler te staan, aangezien sinds dit seizoen Oleksandr Zinchenko bij Arsenal onder contract staat. Hij speelde in het seizoen 2016/2017 op huurbasis in Eindhoven. Met aanvaller Reiss Nelson is er nog een speler met een verleden in de Eredivisie. Hij speelde afgelopen seizoen voor Feyenoord.




Tags

arsenal topaffiche engeland eredivisie feyenoord londen nelson oleksandr reiss zinchenko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje