Transparent
Inloggen
Sluiten

Alex: 'Uitwedstrijd tegen Arsenal was mijn meest memorabele avond in het shirt van PSV'

18 oktober 2022 13:56

In de uitwedstrijden tegen Arsenal heeft Alex een belangrijke rol vervuld. In 2004 maakte hij met een eigen treffer het enige doelpunt van de wedstrijd. In 2007 kwam PSV op achterstand na een nieuw eigen doelpunt van de Braziliaan, maar vlak voor tijd zorgde hij met een kopbal dat PSV alsnog naar de kwartfinale van de Champions League ging.

De verdediger blikt in gesprek met Voetbal International terug op die laatste wedstrijd. "Het was persoonlijk mijn meest memorabele avond in het shirt van PSV", aldus Alex. "Dat moment voor het vak met PSV-fans kan ik nog zo terughalen, ook na al die jaren. Dat was zo bijzonder. Ik voelde een mix van blijdschap en opluchting, vanwege de eerdere eigen goal."

Alex gaat verder: "Na die 1-0 voelde het alsof de grond onder mij verdween, al kon ik er niet veel aan doen. Het gebeurde in een split second. Het was extra mooi dat ik mijn doelpunt aan de andere kant met onze supporters kon vieren. Het hartgebaar kwam in mij op toen ik al die fans tekeer zag gaan. Ik voelde altijd veel liefde en waardering van hen."




Tags

arsenal memorabele blijdschap braziliaan hartgebaar liefde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage