Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We hebben vandaag gestreden als team'

20 oktober 2022 21:50

In gesprek met Veronica was Cody Gakpo gedeeltelijk tevreden na de wedstrijd tegen Arsenal. "We hebben vandaag gestreden als team. We hebben geprobeerd om achterin de nul te houden en voorin te kijken wat we konden doen", aldus Gakpo. "Aan de ene kant is dit jammer, omdat we voor mijn gevoel dicht bij een gelijkspel waren. Aan de andere kant is dit natuurlijk geen schande."

Gevraagd werd aan de aanvaller wat nu het grootste verschil was tussen Arsenal en PSV. "Zij hebben veel kwaliteit en weten elkaar makkelijk te vinden aan de bal. Dat vooral", zo gaf hij aan. "Zij spelen op een heel hoog tempo. Daarin moeten wij nog wel een stap in kunnen en moeten maken om tot dit niveau te kunnen komen."

Het was de aanvaller wel goed bevallen om tegen een team uit de Premier League spelen. "Dit was een heel mooie ervaring", zei hij daarover. "We hebben geprobeerd om ons best te doen en een resultaat te halen. Helaas was het niet genoeg."




Tags

gakpo cody arsenal schande veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte