Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Een trots gevoel overheerst'

21 oktober 2022 00:12

In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan dat een trots gevoel overheerste. "Maar tegelijk zie ik wel dat je niks meeneemt en dat had er wel ingezeten", aldus Van Nistelrooij. "Natuurlijk is de verhouding duidelijk, maar op basis van de tweede helft ben ik heel erg tevreden. We waren toen veel beter aan de bal en kwamen ook onder hun druk uit. Helaas moeten we het nog wel afgeven, dat is wel zuur."

Gevraagd werd wat er in de rust veranderd werd. "We hebben het toen achterin anders neergezet ten opzichte van de druk die Arsenal gaf", zo gaf hij aan. "Het werd toen moeilijker om druk op ons te krijgen en van daaruit konden we ook de middenvelders bereiken. We kwamen toen tot kansen en kwamen onder de druk uit."

Van Nistelrooij was ook tevreden over de ontwikkeling die zijn ploeg heeft gemaakt. "Dit was natuurlijk geen misselijke tegenstander. Als je dan ziet wat voor niveau er gehaald wordt...", zei hij daarover. "Maandenlang hebben we een hoop tegengoals gehad. Nu speel je uit tegen Arsenal met voetbal wat af en toe zo snel gaat. Als je dan zo overeind blijft in de organisatie en in de afstanden... Dat is de basis en van daaruit kun je wedstrijden winnen. Je krijgt er maar één tegen. Met de drie mogelijkheden die je zelf krijgt in de tweede helft moet je er minstens eentje maken en dan heb je gewoon een punt."




Tags

nistelrooij arsenal overheerst afstanden espn ingezeten misselijke overheerste tegengoals verhouding zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte