Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We deden heel veel goed, dat is des te pijnlijker'

23 oktober 2022 18:23

Ruud van Nistelrooij was in gesprek met ESPN niet te spreken over de slotfase van de eerste helft. "We krijgen er dan drie tegen en gaan met 3-1 rusten, terwijl we gekeken naar de eerste helft met 1-3 moeten voorstaan", aldus Van Nistelrooij. "Helaas krijg je een individuele fout en daarna een spelhervatting waarin je niet oplet. Dan valt ook nog die derde..."

PSV had in de tweede helft alle mogelijkheden om tenminste een punt over te houden aan de wedstrijd. "We hadden het er in de rust over dat als we zo zouden blijven spelen, we kansen zouden blijven creëren. Dat gebeurde", zo gaf hij aan. "De aansluitingstreffer hadden we al veel eerder kunnen maken, maar daarna krijg je ballen op de lat, ballen die van de lijn worden gehaald, ballen die worden geblokt. Gedeeltelijk ongelukkig, maar ook kwalitatief omdat je die bal gewoon in het net tussen de palen moet schieten."

Qua spel kon PSV terugkijken op een goede wedstrijd. "Maar het gaat om het resultaat en om het scorebord", zei hij daarover. "Maar als je ziet hoeveel wij creëren en hoe we dat doen. We doen heel veel goed, dat is des te pijnlijker."




Tags

nistelrooij espn geblokt kwalitatief oplet spelhervatting voorstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage