Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'We geven de wedstrijd in de eerste helft weg'

23 oktober 2022 18:56

In gesprek met ESPN was Guus Til duidelijk op de vraag wat voor wedstrijd het geweest was. "Een wedstrijd die we in de eerste helft hebben weggegeven", aldus Til. "Ik had zeker moeten scoren in de eerste helft. Als ik had gescoord, was het een heel andere wedstrijd geworden. Nu scoren zij en krijgen ze het publiek erachter. Je moet dan tot de rust overleven, maar dat lukt niet. Je krijgt er drie om de oren."

PSV kreeg in de tweede helft een grote reeks aan kansen. "Als je kijkt naar de uitwedstrijden die we hebben verloren, hebben we veel goals tegen gekregen en met name in de eerste helft niet gepresteerd", zo gaf hij aan. "Ik weet niet waardoor het komt dat we steeds een inhaalslag moeten maken, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling."

Gevraagd werd hoe kritisch de ploeg op zichzelf moest zijn, gezien alle kansen die gecreëerd werden. "We moeten juist heel kritisch zijn", zei hij daarover. "Als je als topploeg voor de zoveelste keer verrast wordt in een uitwedstrijd, dat mag gewoon niet. Het is een combinatie van alles. Van alle kanten is het slecht. Voetballend was het best oké vandaag. Voor die eerste goal hadden we het compleet onder controle. Ik had niet het gevoel dat zij één keer in de buurt van ons doel zouden komen, maar in een keer is het paf, paf, paf en staat het 3-0. Dat kan gewoon niet."




Discussieer mee op de forums


Tags

til paf espn inhaalslag topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte