Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV overklast Helmond Sport en evenaart recordzege

24 oktober 2022 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV overklast Helmond Sport en evenaart recordzege; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft met grote cijfers weten te winnen van Helmond Sport. De thuiswedstrijd tegen de provinciegenoot eindigde in een overtuigende 6-0 zege. Adil Ramzi had met Fredrik Oppegard, Richard Ledezma, Johan Bakayoko en Sávio vier spelers van de A-selectie tot zijn beschikking. Bakayoko en Sávio wisten beiden tot scoren te komen. Matthijs Tielemans kwam tot twee treffers, terwijl ook Simon Colyn en Jason van Duiven een doelpunt wisten te maken.

Na een uur spelen maakte Fodé Fofana zijn rentree. De spits was in februari tijdens een wedstrijd van Jong PSV geblesseerd geraakt aan zijn knie en was daardoor ruim acht maanden uit de roulatie. De 6-0 zege was uiteindelijk een evenaring van het clubrecord. In het seizoen 2017/2018 wist de ploeg met dezelfde cijfers te winnen van zowel Telstar als Go Ahead Eagles.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Van de Blaak, Seelt, Vos, Oppegard (68' Jansen), Ledezma, Tielemans, Nassoh (68' Jiménez), Bakayoko (75' Van Duiven), Colyn (62' Fofana), Sávio (75' Sealy)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bakayoko helmond savio colyn duiven fofana ledezma oppegard overklast recordzege tielemans blaak clubrecord eagles evenaring fode fredrik jansen jason jimenez nassoh provinciegenoot ramzi schiks sealy seelt simon vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Zal wel einde oefening zijn voor de trainer daar.

(edit: idd dus, al was dat geen al te boude veronderstelling & voorspelling)

Maar fantastische overwinning voor onze jonkies, chapeau.

Wat niet gezegd kan worden van "onze" vrouwen, al viel die 3-1 in Enschede op vrijdag mij nog mee (qua cijfers). Ik meld het maar hier bij gebrek aan geschikt topic alhier.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Uitblinker was weer Bakayoko.Seelt speelde verdedigend ook een prima wedstrijd.Ook van der Blaak begon in de basis en Fofana viel in en maakte na een lange blessure zijn eerste minuten in jong.Savio kan mij nog steeds niet overtuigen.Al met al ondanks de regen mij prima vermaakt op de Herdgang.@Killer,de uitslag van de PSV vrouwen viel mij ook mee en zelfs het eerste tegendoelpunt tegen FCT vrouwen gescoord in deze competitie.
+1/-0

1 jaar geleden
Als dit in principe goede elftal blijft dwalen en zelf niet begrijpen dat het groen langs de lijn even groen is als op het middenveld, de tegenpartij staat daar standaard) ze zonder bal echt sneller zijn, dus de bal in de loop meegeven, niet met meerdere achter een aanvaller aanlopen (vorm van wantrouwen), dan kunnen ze beter niet starten. In de dertien jaar hebben al mijn teams nooit dit nooit zo dom gedaan, wij trainde dit wel elke training vertrouwen en leer van je fouten. Hier krijgen de verdedigers de joker maar leg die eens bij de actiemakers die vaak niet in staat zijn de bal de goede snelheid mee te geven. De bal moet sneller rond en het doel staat al jaren op de grond. Ik ben al vele jaren fan maar dit zouden ze mij niet flikken, verliezen het staat niet in mijn woordenboek dus ook niet bij de spelers die maar 5 uur per week trainden, altijd standaard veel te hoog ingedeeld maar meestal wel kampioen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mooie reactie op de mindere prestaties van de PSV vrouwen. Zou mooi zijn als je vaker een reactie geeft op de prestaties van onze PSV vrouwen.
+1/-0

1 jaar geleden
Heel goed jongens, binnenkort mogen jullie naar het kunstgras veld van Bodo voor een mooie europese wedstrijd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage