Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Het is mooi dat je zo in kan vallen en het team kan helpen'

28 oktober 2022 00:14

Luuk de Jong was in gesprek met ESPN zeer blij met zijn invalbeurt. "Natuurlijk wil je het liefste beginnen, maar in de fase waarin ik nu zit dat ik net terug kom van een blessure is dit verstandiger", aldus De Jong. "Het is mooi dat je zo in kan vallen en het team kan helpen."

De wedstrijd zorgde ook voor veel energie binnen de ploeg. "In de eerste helft had je al het gevoel dat het op en neer ging. Een paar goals werden afgekeurd vanwege buitenspel en je had echt het gevoel dat het kon gebeuren", zo gaf hij aan. "In de rust zeiden we tegen elkaar dat we er echt in moesten gaan geloven. Dan zie je het ook dat we druk gingen zetten, de bal een paar keer goed veroveren en tot kansen komen. Daaruit komt dan ook die eerste goal."

Zelf zorgde hij voor de tweede treffer door de bal in het doel te koppen. "Dat was een perfecte bal van Cody", zei hij daarover. "De keeper wilde komen. Toen ik hem al zag komen, dacht ik al dat hij er niet helemaal bij zou komen. Dat was ook het geval en dan kon ik hem lekker binnen koppen."
Discussieer mee op de forums


Tags

jong cody espn verstandiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi