Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Ik heb genoten, echt genoten'

28 oktober 2022 00:21

In gesprek met ESPN was Xavi Simons zeer tevreden na de wedstrijd tegen Arsenal. "Ik heb wel mijn goal gemist, maar ik heb echt genoten. Het team ook denk ik", aldus Simons. "Ik scoorde wel, maar die telde niet. Dat is dan de volgende."

Simons wist op spectaculaire wijze de bal in het doel te krijgen. "Ik moet het zelf nog terug kijken. Er waren veel mensen daar en ik wilde gewoon scoren en het team helpen. Dat was mijn doel", zo gaf hij aan. "Ik heb genoten, echt genoten. Het team ook, dat zag je ook. We wisten dat we met energie moesten starten. Arsenal staat eerste in de Premier League. Dat respect heb je wel."

Gevraagd werd hoe het kan dat hij ondanks zijn lengte fysiek zijn mannetje kan staan in de duels. "Dat was in Parijs ook al. De Ligue 1 is ook een heel fysieke competitie, dus ik moest iets zoeken dat ik mezelf kon verdedigen in de wedstrijden", zei hij daarover. "Uiteindelijk is het veel oefenen in de gym. Dat is voor mij het belangrijkste. Ik kwam van Barcelona en daar zit je niet veel in de gym. Daar is het veel met de bal. In Parijs was het een heel ander leven en dan moet je jezelf wel beschermen. Dat ik klein ben maakt niet uit, ik moet gewoon sterk zijn."
Discussieer mee op de forums


Tags

simons xavi arsenal gym parijs barcelona espn ligue spectaculaire telde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi