Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt samenwerking met Cruzeiro

28 oktober 2022 15:46 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV bevestigt samenwerking met Cruzeiro; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV het partnership met Cruzeiro bevestigd. Na het Mexicaanse Chivas Guadalajara en het Amerikaanse Austin FC is de Braziliaanse ploeg de derde club waar PSV een internationaal samenwerkingsverband mee heeft afgesloten. Voormalig PSV-aanvaller Ronaldo is eigenaar van Cruzeiro. Op gebied van scouting, opleiding en trainingsmethodiek zal kennis worden gedeeld, terwijl de clubs ook op commercieel gebied nauw gaan samenwerken.
Tags

cruzeiro austin chivas eigenaar guadalajara ronaldo samenwerkingsverband trainingsmethodiek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hopelijk levert deze samenwerking wél wat concreets op. Zoals destijds met Chelsea FC. Laat de Braziliaanse pareltjes maar weer binnenkomen! Ook goed om je weer op de Braziliaanse kaart en markt te laten zien. Met wellicht Ronaldo naast Romario als ambassadeur.
+1/-0

1 jaar geleden
hoe vaak ik zo'n bericht al gelezen heb..... Nog nooit iets van rendement van gezien
+5/-0

1 jaar geleden
De toegevoegde waarde van scouting,opleiding en trainingsmethodiek zullen wij als supporter niet zo veel van mee krijgen,het commerciele gedeelte zal meer meetbaar zijn voor ons.
We gaan het zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vraag me ook altijd af hoeveel PSV aan deze "samenwerking op commercieel gebied" verdient. Is er iemand die hier iets meer verstand van heeft die een indicatie kan doen? Gaat het hier over merchandise, sponsors, inkomen van vriendschappelijke duels en/of nog iets anders? En hebben we het dan over duizenden, tienduizenden of tonnen aan extra inkomsten?

Ongeacht de daadwerkelijke opbrengsten is het natuurlijk wel mooi voor het merk PSV, wat naamsbekendheid ed. En wat killer aangeeft, leuke talenten die deze kant op komen. Maar goed, het is een samenwerking, dus het lijkt me sterk dat PSV daar de leuke talenten zo kan oppikken. Wat heeft cruzeiro daar nou aan? Enfin, zou graag wat meer concrete uitleg hierbij willen zien, de baten, de kosten etc.
+2/-0

 
1 jaar geleden
BRAINPORT zal mogelijk subsponsor worden van hen, wat leuk is voor de naamsbekendheid. Daardoor is het voor BRAINPORT weer interessanter langer hoofdsponsor van PSV te blijven
+1/-0

1 jaar geleden
Ben hier redelijk sceptisch over. We hebben nu blijkbaar ook een Braziliaanse parel rondlopen,Savio , die blijkbaar het voetballen nog moet leren. Wat schieten we daar mee op.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi