Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV speelt na knotsgekke slotfase gelijk in Lichtstadderby

28 oktober 2022 22:00
Foto: Pro Shots

Jong PSV speelt na knotsgekke slotfase gelijk in Lichtstadderby; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft in een hectische slotfase een punt gepakt op bezoek bij stadsgenoot FC Eindhoven. Het duel tegen de verrassende promotiekandidaat eindigde in een 2-2 gelijkspel. De ploeg van Adil Ramzi kwam al vroeg op achterstand, maar enkele minuten voor tijd wist Johan Bakayoko de gelijkmaker te maken. Het leek voor Jong PSV nog mooier te worden toen Fodé Fofana in de laatste minuut van de reguliere speeltijd met een schitterende knal voor de 1-2 zorgde, maar vrijwel direct na de aftrap werd het alweer 2-2.

In de eerste helft zag Jong PSV bovendien Livano Comenencia uitvallen. Bij een kopduel kwam hij met zijn hoofd hard in aanraking met Eindhoven-verdediger Seedorf, waarna hij uiteindelijk met de brancard van het veld gehaald moest worden.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Comenencia (38' Van de Blaak), Seelt, Vos, Oppegard, Ledezma (69' Jimenez), Tielemans (62' Doudah), Van Duiven (62' Fofana), Bakayoko, Colyn (62' Nassoh), Sávio (78' Sealy)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong bakayoko comenencia fofana knotsgekke lichtstadderby aftrap blaak brancard colyn doudah duiven fode jimenez knal kopduel ledezma livano nassoh oppegard ramzi savio schiks sealy seedorf seelt tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Veel balbezit met 63% maar weinig uitgespeelde kansen. De klasse van Bakayoko en Fofana maakte bijna het verschil op het eind maar Brym voorkwam dat Jong PSV met 3 punten het Eindhovenstadion verliet. Jammer maar geen slecht resultaat. Goed dat Fofana weer wedstrijd minuten maakt. Altijd weer leuk die frustratie tegen jong bij die eindhoven supporters.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn als Bakayoko en Fofana écht zouden doorbreken bij PSV. Hoe schat jij dat in, Estu, en was jij aanwezig vanavond? Waarschijnlijk wel, gezien jouw opmerking m.b.t. supporters Eindhoven.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Helaas ben ik vanavond niet gegaan hoewel ik in de nabijheid van het stadion woon. Maar ik ken de sentimenten bij menig eindhoven supporter jegens PSV vandaar die opmerking. Ik heb Baka wel tegen Den Bosch en Helmond gezien en daar was hij beide keren de beste man op het veld. Tegroot voor het servet en te klein voor het tafellaken of zoiets. Fofana heb ik tegen Helmond zien invallen en toen maakte hij een fitte en goede indruk na zijn blessure.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ah dank je. Time will tell, denk ik, maar mijn voorzichtige inschatting is dat beiden net tekort zullen komen voor de top. Wellicht subtop of top middenmoot.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat ligt aan hun doorgroei... beide wel potentie, maar dan moeten ze aan de bak en vooral Bakayoko meer lef tonen imo.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou dit is dan wel de wedstrijd die Jong mag verliezen, Eindhoven kan de punten goed gebruiken en Jong is toch spek en bonen voor de ranglijst KKD. Zet tegen Ehv dan niet Savio en Bakayoko erin
+1/-0

1 jaar geleden
Flauwekul om deze spelers niet op te stellen.Jong moet gewoon spelen om te winnen net zoals tegen Helmond.FCE moet maar op eigen kracht winnen en niet omdat PSV Savio en Baka niet opstelt.Zou er uitzien als je FCE de punten cadeau doet.Savio maakt trouwens weinig indruk bij jong.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage