Transparent
Inloggen
Sluiten

NEC dit seizoen vooral defensief ijzersterk

29 oktober 2022 18:24

Drie dagen na de winst tegen Arsenal staat er in het Philips Stadion opnieuw een wedstrijd op het programma. Voor PSV wacht in de Eredivisie een duel tegen NEC. De Nijmegenaren kennen een bizar seizoen en speelden in de eerste elf wedstrijden al liefst acht keer gelijk.

PSV speelde voor de Eredivisie 40 keer eerder in eigen huis tegen NEC. Daarin kent het uitstekende cijfers, want 36 keer werd er maar liefst gewonnen en 4 keer eindigde het duel in een gelijkspel. De grootste zege is 6-0 en die werd behaald in het seizoen 1989/1990.

De selectie van NEC kent met Oussama Tannane ook een speler met een verleden bij PSV. De elfvoudig international van Marokko speelde anderhalf jaar in de jeugdopleiding, maar moest vanwege disciplinaire redenen vertrekken.




Tags

eredivisie ijzersterk arsenal bizar disciplinaire marokko nijmegenaren oussama tannane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage