Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We hebben de week nu mooi af kunnen sluiten'

30 oktober 2022 17:49

In gesprek met ESPN keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen NEC. "De week begon vervelend in Groningen, waar we punten hebben verloren", aldus Gakpo. "Je weet dat het tegen Arsenal lastig gaat worden, maar daar hebben we goed gespeeld en gewonnen. We hebben de week nu mooi af kunnen sluiten. Het kostte veel kracht, maar we hebben wel gewonnen."

Het lukte PSV ook weer om de nul te houden. "We weten dat dit een verbeterpunt is van het team en we proberen hier elke wedstrijd weer beter in te worden", zo gaf hij aan. "Vaak zijn we er wat ongelukkig in, maar het is fijn dat we nu twee keer achter elkaar de nul houden."

Gevraagd werd aan de aanvaller wat het voor hem anders maakt dat Luuk de Jong ook weer speelt. "De lange ballen gaan niet meer naar mij", zei hij daar lachend op. "Luuk is fantastisch in de lucht en hij leidt de verdedigers af. Ik krijg daardoor meer ruimte dan normaal. Hij is een heel ervaren spits, waar wij veel aan hebben en dat laat hij vandaag ook weer zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody arsenal espn groningen jong lucht verbeterpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var wales xavi