Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We hebben op een goede manier deze wedstrijd gewonnen'

30 oktober 2022 17:55

Luuk de Jong was in gesprek met ESPN tevreden over de zege tegen NEC. "We hebben als team goed samengespeeld met drukzetten. NEC heeft weinig mogelijkheden kunnen creëren", aldus De Jong. "In de eerste helft hebben we zelf ook niet veel grote kansen kunnen creëren, maar we hebben wel gedomineerd en hebben op een goede manier deze wedstrijd gewonnen."

Gevraagd werd hoe fit de spits nu is na zijn blessure. "Ik heb nu zestig minuten gespeeld. We hebben donderdag weer een wedstrijd en het is even afwachten wat we daar gaan doen, maar ik verwacht dat ik weer gewoon negentig minuten kan spelen", zo gaf hij aan. "We zullen donderdag goed af moeten wegen wat we gaan doen, want zondag is er ook een belangrijke wedstrijd. Daar zullen we keuzes over moeten maken."

In de eerste helft zag PSV een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel, maar daar was de spits het niet mee eens. "Cody stond buitenspel, maar die verdediger neemt de bal mee naar de zijkant in plaats van dat hij van zijn voet afschampt", zei hij daarover. "Daarna nam Cody de bal af en zette hij em voor. Dat zei ik ook tegen de scheidsrechter, maar hij zei dat de regel weer is aangepast."
Discussieer mee op de forums


Tags

jong cody afschampt drukzetten espn gedomineerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus var xavi