Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We hebben professioneel gespeeld, daar ben ik heel tevreden over'

4 november 2022 00:36

In gesprek met ESPN keek Ruud van Nistelrooij uiteindelijk met een goed gevoel terug op de wedstrijd. "Er stond niet heel veel meer op het spel", aldus Van Nistelrooij. "We waren in die zin al geplaatst. Het was niet meer een wedstrijd op leven en dood wat dat betreft. We hebben professioneel gespeeld, daar ben ik heel tevreden over."

Van Nistelrooij ging verder: "Als ik zie hoe de jongens het gedaan hebben. De jonkies, maar ook de anderen. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn. Ook geen problematische zaken qua blessures. Dus alles bij elkaar een heel goede avond."

De trainer ziet PSV steeds stabieler worden. "Dat bevestigen we nu wel weer", zo gaf hij aan. "We hebben nu weer een reeksje ingezet. Dat gaf ik ook al aan in de persconferentie dat het belangrijk was. Ze hebben het nu weer laten zien qua mentaliteit en qua spel. Dus alleen maar complimenten aan het team."




Tags

nistelrooij dood espn jonkies problematische reeksje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje