Transparent
Inloggen
Sluiten

Anwar El Ghazi: 'We gaan met een goed gevoel weg en nu op naar zondag'

4 november 2022 00:40

Anwar El Ghazi was in gesprek met ESPN niet tevreden over zijn wedstrijd tegen Bodø/Glimt. "Ik heb wel een goede assist gegeven, maar ik zat niet lekker in de wedstrijd", aldus El Ghazi. "Ik had veel slordige momenten. Niet alleen ik, maar het hele team. Maar toch de drie punten, dus we gaan met een goed gevoel weg en nu op naar zondag."

Volgens de aanvaller had er veel meer ingezeten. "We hadden meer doelpunten moeten maken en dat hebben we nagelaten", zo gaf hij aan. "Dan scoren zij nog de 1-2, terwijl je weer een clean sheet wil hebben. Ook voor Drommel natuurlijk, het is fijn dat hij eindelijk weer mocht spelen. Het is fijn als je dan een clean sheet hebt, maar daar hebben we hem niet mee geholpen."

El Ghazi kijkt al uit naar de wedstrijd van komend weekend. "Dat wordt heel speciaal", zei hij daarover. "Het wordt een heel mooie wedstrijd. Wedstrijden tussen PSV, Ajax en Feyenoord zijn de mooiste die er zijn. Voor mij wordt het speciaal vanwege mijn verleden bij Ajax. Ik kijk er naar uit om weer daar heen te gaan en daar te voetballen. Hopelijk gaan we met de drie punten weer naar huis."
Tags

ghazi clean sheet drommel espn feyenoord glimt ingezeten nagelaten slordige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi