Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Helaas van die tegengoal'

4 november 2022 00:47

In gesprek met ESPN gaf Jordan Teze aan dat hij vond dat PSV een goede wedstrijd had gespeeld. "We maken goed de 0-1 en daarna ook nog de 0-2", aldus Teze. "Helaas krijgen we nog wel een tegengoal, maar voor de rest was het denk ik een goede wedstrijd."

Teze was zelf niet bezig geweest met de wedstrijd tegen Ajax. "Ik wilde mezelf gewoon laten zien, net zoals ik dat in iedere wedstrijd wil doen", zo gaf hij aan. "Ik was helemaal niet bezig met andere dingen. Ook niet in de duels. Ik heb gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Een paar ballen weggehaald. Het is alleen zonde van die tegengoal."

Gevraagd werd aan de verdediger hoe hij terugkijkt op zijn seizoen tot nu toe. "In het begin heb ik veel gespeeld, vooral als rechtsback", zei hij daarover. "Vanaf begin oktober heb ik wat minder gespeeld en ben ik vooral ingevallen. Nu ben ik weer op de weg terug en nu is het aan mij om op de training te laten zien dat ik wel moet spelen. Meer kan ik niet doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan espn terugkijkt weggehaald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi