Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters PSV protesteren bij woning van Femke Halsema

5 november 2022 12:39

Supporters van PSV hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een spandoek opgehangen bij de woning van Femke Halsema. De burgemeester van Amsterdam besloot in augustus dat er geen supporters van PSV welkom zijn bij de competitiewedstrijd tegen Ajax van dit weekend.

Met de tekst 'Van supporters pesten wordt je blij, je zoon is een crimineel, niet wij' laten ze duidelijk merken het niet eens te zijn met de beslissing van Halsema. Naar verluidt zou er bewust een fout in de tekst zijn gemaakt om te benadrukken dat voetbalsupporters niet altijd als snugger aangezien worden.

Een woordvoerder van burgemeester Halsema heeft tegenover het Eindhovens Dagblad laten weten dat er nog overleg wordt gevoerd of deze actie nog gevolgen gaat krijgen.
Tags

halsema femke woning protesteren tekst crimineel pesten snugger spandoek voetbalsupporters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

argentinie bergwijn bizar blind cody denemarken ecuador engeland foto frankrijk gaal gakpo hedges jong koen kroatie marokko mexico nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar senegal sevilla simons sir thuisvak tinus xavi