Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Er is geen bod gekomen op Cody Gakpo waar wij ja tegen zouden hebben gezegd'

6 november 2022 11:24 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "Er is geen bod gekomen op Cody Gakpo waar wij ja tegen zouden hebben gezegd"; image source: Pro Shots

Bij Goedemorgen Eredivisie heeft algemeen directeur Marcel Brands meer uitleg gegeven over de transferperikelen rond Cody Gakpo afgelopen window. Uiteindelijk speelt de aanvaller nog steeds in het shirt van PSV. "Er is geen enkel bod gekomen waar ik, John de Jong of de RvC ja tegen zou hebben gezegd", aldus Brands. "Met Gakpo zijn afspraken gemaakt dat als de juiste club en het juiste bedrag komt, PSV zal mee meewerken. Op basis daarvan is zijn contract verlengd. Dat bod is uiteindelijk nooit gekomen."

Leeds United was uiteindelijk de laatste club die een bod uitbracht. "Ik heb dat aan Rik Elfrink laten zien, omdat er veel geschreven werd dat er 43 miljoen euro was geboden", zo gaf hij aan. "Zij boden 30 miljoen euro met 11 miljoen aan bonussen, waarvan 6 miljoen als Leeds United de Champions League haalt. Daarnaast wilden ze tot 2028 gaan betalen. Helemaal niemand binnen PSV heeft daar ook maar een seconde over getwijfeld."

Twee weken eerder sprak PSV nog met Manchester United. "Als de prijs die wij hadden gevraagd op tafel was gekomen, was Cody gewoon verkocht. Dat kun je niet stoppen", zei hij daarover. "Met bonussen zou dat kunnen oplopen naar 50 miljoen euro. Indien Leeds dat had geboden, was Cody weggegaan."




Tags

cody brands gakpo leeds elfrink eredivisie goedemorgen jong rvc transferperikelen uitbracht window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
"Ik heb dat aan Rik Elfrink laten zien, omdat er veel geschreven werd dat er 43 miljoen euro was geboden"

Ok, dat is best vreemd. Of ben ik de enige die zo denkt?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is wel de enige manier om die onzinberichten te kunnen stoppen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat snap ik.
Maar om dan een bieding te laten zien, gaat mij gevoelsmatig wat ver.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat is niet vreemd. Vanuit de media komt er een hoop onzin de wereld in.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens. Dit kan er zomaar voor zorgen dat je 20 miljoen minder gaat verdienen op Cody. Als clubs ook in de veronderstelling zijn dat er biedingen van rond de 50 miljoen zijn afgewezen zonder hierover na te denken dan zullen zij hoger in de boom moeten gaan zitten om Cody los te weken. Maar nu blijkt dat zij veel lager kunnen gaan starten met bieden. Wat de uiteindelijke prijs waarschijnlijk lager doet uitkomen. Ik snap overigens wel dat Marcel deze verhalen graag uit de wereld wilde helpen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dus het idee wat een beetje ontstaan is dat De Jong min of meer eigenhandig een transfer van Cody heeft tegengehouden ondanks zware RVC druk kan nu echt gewoon definitief als fabeltje gezien gaan worden ?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje