Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het publiek werd onrustig, dat zijn natuurlijk goede tekens'

6 november 2022 19:50

Ruud van Nistelrooij was in gesprek met ESPN lovend over zijn ploeg. "Er waren fases dat wij veel aan de bal waren en daar werd het publiek onrustig van. Dat zijn natuurlijk goede tekens", aldus Van Nistelrooij. "We maken een goede 0-1 omdat we voetballen. Dat moet je hier ook doen. Op een gegeven moment kwamen we daar niet meer aan toe en dan wordt het een vechtwedstrijd."

In de slotfase bracht de trainer een extra verdediger binnen de lijnen. "Het werd een soort van rugbywedstrijd", zo gaf hij aan. "We moesten overleven en dat deden we. Dat was voor mij de wedstrijd, eentje met veel gezichten."

De trainer was minder te spreken over het opstootje na afloop. "Wij vieren hier de overwinning. Dat moet je niet in iemands gezicht doen, maar gewoon met elkaar doen", zei hij daarover. "De emoties liepen hoog op. Helaas hebben wij hier geen uitsupporters om mee te vieren, wat je normaal wel doet. Dat was een groot gemis. Dan gaan we maar naar binnen en vieren het in de kleedkamer."




Tags

nistelrooij tekens espn gemis gezichten iemands opstootje rugbywedstrijd uitsupporters vechtwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage