Transparent
Inloggen
Sluiten

Kooiman: "hele kleine kans dat ik PSV-FC Utrecht haal"

17 mei 2003 12:24

Verslaggever: MP

Naar aanleiding van de wedstrijd Feyenoord-PSV is commentator en oud voetballer Peter Houtman voor TV Rijnmond bij Frank Kooiman langs gegaan om de familie Kooiman (vrouw en kind) een opbeurende taart aan te bieden. Voor Kooiman kwam het scheurtje in het middenhandsbeentje doordat op de training twee vingers in de grond bleven haken op een wel heel erg ongelegen moment. De speler die vorig jaar nog degradeerde uit de eredivisie en om het enorme contrast aan te geven dit jaar in diezelfde divisie hoogstwaarschijnlijk nationaal kampioen kon gaan worden, vertelde dat er een hele kleine kans was dat hij tegen FC Utrecht weer mee kan gaan doen. 'Tegen Feyenoord is absoluut uitgesloten' aldus Kooiman.

Ook vroeg Houtman met wie Kooiman bij Sparta nog heeft samengespeeld naar de ambitie van Kooiman wiens contract bij Sparta nog ??n jaar doorloopt maar wiens huurcontract bij PSV afloopt. De stadionspeaker van Feyenoord deed dit door hem de vraag te stellen wat hij zou vinden van een terugkeer naar Sparta in de 1e divisie. 'Als het moet dan moet dat. Ik heb de ambitie zo hoog mogelijk te spelen. Over een aantal weken wordt er een beslissing genomen over mijn toekomst bij PSV'.

Meer op




Tags

kooiman feyenoord sparta utrecht houtman commentator contrast eredivisie hoogstwaarschijnlijk kind middenhandsbeentje ongelegen opbeurende rijnmond stadionspeaker taart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage